• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۳۳۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
کرمانشاه » اقتصادی
استاندار کرمانشاه:

 پروژه ۷ هزار میلیاردتومانی پتروشیمی  چهارم تصویب شد 

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بر اساس تفاهم نامه جهش تولید در سفر رییس سازمان برنامه و بودجه به کرمانشاه، ۸۱۱۱ شغل با ۱۴۵۱ میلیارد تومان اعتبار در استان ایجاد می‌شود؛ گفت: اجرای پتروشیمی اسلام آبادغرب نیز هدیه ارزشمند دولت به مردم است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمانشاه،  «هوشنگ بازوند» امروز (۳ مهرماه) در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و ستاد  پروژه ۷ هزار میلیاردتومانی پتروشیمی  چهارم تصویب شد اقتصادمقاومتی استان کرمانشاه که با حضور دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزارشد؛  اظهار داشت: آقای دکتر نوبخت در غروب روز سوم زلزله،  بعد از برگزاری نشست بحران در کرمانشاه، اعتبارات مصوب را ابلاغ کردند که در تاریخ کشور بی سابقه بود.
 
وی افزود: این زلزله ۱۱ هزار میلیارد تومان هزینه برای دولت در پی داشت که این اعتبارات به شکل مناسبی توسط دکترنوبخت ابلاغ شد.
 
مدیر ارشد استان کرمانشاه اظهار داشت: استان کرمانشاه برای عبور از بحران پیک کرونا نیازمند تجهیزات است و انتظار می‌رود از محل اعتبارات کرونا‌ به کرمانشاه کمک شود.
 
بازوند یادآور شد: کرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس از روند توسعه عقب ماند و انتظار‌ می‌رود دولت برایجبران این عقب ماندگی‌ها یک نگاه ویژه به کرمانشاه داشته باشد.
 
نماینده عالی دولت در استان افزود: اجرای پتروشیمی چهارم با هفت هزار میلیارد تومان هدیه‌ای ارزشمند بود که در سال آخر دولت به کرمانشاه داده شد و دیروز نیز در شورای اقتصاد تصویب و ابلاغ شد.
 
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در سفر امروز دکتر نوبخت سه تفاهم نامه مهم به امضاء رسید که‌ می‌تواند از بخشی ازمشکلات استان گره گشایی کنند.
 
وی افزود: تداوم بحران کرونا و فشار‌های اقتصادی ناشی از آن در کرمانشاه موجب شده که مردم زلزله زده از بازپرداختوام‌ها ناتوان باشند.  از دولت انتظار‌ می‌رود در این شرایط یک سال دیگر نیز وام‌ها را امهال کند.
 
بازوند در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در این سفر ۱۷ پروژه ملی و استانی مهم و اثرگذار با۱۰۰۰‌میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که در صورت تامین اعتبار،  تا پایان دولت یا به اتمام‌ می‌رسند و یابخشی از آن به اتمام‌ می‌رسد.
 
وی حل مشکلات آب شرب کرمانشاه را یکی از اولویت‌ها برشمرد و گفت: شهر کرمانشاه در شرایط فعلی ۹۰۰ لیتر بر ثانیهکمبود آب شرب دارد و تخصیص اعتبار برای اجرای این پروژه بسیار ضروری است.
 
بازوند با تاکید براینکه کرمانشاه تنها مرکز استانی است که هنوز مشکل جدی فاضلاب دارد در ادامه عنوان کرد: فاضلاب از  ۹ ورودی به رودخانه قره سو وارد‌ می‌شود و متاسفانه این فرصت ارزشمند گردشگری را تبدیل به یک تهدیدکرده است‌ که انتظار‌ می‌رود اعتبارات لازم برای تکمیل آن تخصیص داده شود.
 
وی تکمیل راه زله زرد به سومار را یکی از اولویت‌های استان دانست و گفت: با اجرای این پروژه گیلانغرب از بن بستخارج‌ می‌شود و زمینه برای توسعه مبادلات مرزی و رونق اقتصادی منطقه فراهم شود.
 
 وی عنوان کرد: راه دسترسی به پایانه مرزی شیخ صله بسیار صعب العبور و دشوار است و احداث تونل سیاه طاهر می تواند به تسهیل در تردد کامیون‌ها و رونق مرز بسیار کمک کند.
 
استاندار کرمانشاه تکمیل راه آهن غرب کشور را یکی دیگر از پروژه‌های مهم استان دانست و گفت: امتداد راه آهن ازکرمانشاه تا خسروی‌ می‌تواند به رونق مبادلات تجاری و تردد زوار بسیار کمک کند.  راه آهن کرمانشاه _ اسلام آباد از ۸۰درصد پیشرفت برخوردار است و انتظار داریم انجام این پروژه نیز در تفاهم نامه با قرار گاه خاتم گنجانده شود.
 
وی افزود: اجرای پروژه باغ موزه دفاع مقدس در استانی که جنگ در آن آغاز شده و به اتمام رسیده است یک ضرورتاست و اختصاص اعتبار برای اجرای این پروژه مطالبه مردم شهیدپرور کرمانشاه است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)